Hvad er "online" marketing - NetHunt - Den komplette Internet Løsning

Tlf.+45 64639024
Gå til indhold
Marketing
Hvad er "On-Line" marketing ?

Onlinemarketing bruges til at beskrive processen der består i, at opbygge relationer med de målgrupper, og for for at generere et mer salg.

Selvom det minder om traditionel marketing via f.eks. flyers og andre former for reklamer, så er der adskillige fordele:

  1. Det er billigt at komme i gang. Blandt andet grundet automatiseringen af mange af systemerne, kan du komme i gang for "små penge".
  2. Mere målrettet. Du kan f.eks. skræddersy dine reklamer således, at de kun rammer de potentielle kunder, der søger efter nøjagtigt den slags produkter, du sælger.
  3. Pålidelige og præcise data. Der er flere analyseværktøjer til rådighed i de værktøjer som vi har adgang til.  På denne måde kan du nemt foretage ændringer og beslutninger, der vil gøre både dine produkter og de ydelser som din virksomhed tilbyder langt mere populære.

Søgemaskineoptimering, eller på engelsk Search Engine Optimisation (SEO), er kunsten at rangere højt inden for relaterede søgeord. “At blive nummer et på Google” tager tid, og vil nok kun kunne ske inden for præcist de søgeord, du satser på.

Enhver, der garanterer at kunne få dig som nummer ét i løbet af ingen tid, bør du være varsom overfor.

For at optimere ift. søgemaskiner, skal du forbedre din hjemmeside på en lang række måder. Den præcise algoritme hos f.eks. Google er en velbevaret hemmelighed, der i øvrigt skifter mønster fra tid til anden.

Over tiden er der dog opbygget en lang række “best practices”, herunder at fokusere på sideindhold, hvor hurtigt siden loader, samt links fra andre kvalitetshjemmesider. Alle disse målbare justeringer kræver både flid og tålmodighed, men det behøver ikke være en uoverkommelig opgave.

NetHunt.dk bruger selv "Google Ads", som vi meget gerne ville hjælpe dit firma videre med.
Tilbage til indhold